Sunday, May 14, 2006

The Dream

Uhhh.. what a weird dream i had this morning.. not something that's supernaturally weird, but weird in other way.. it's something that's logical, but not possible.. cant tell you guys anything about it though.. strange enough, i can remember every single bit of the twisted plot (we dont usually remember our dreams, in full length, do we?).. it was like watching a slot of Kisah Benar or Kes Juvana or Edisi Siasat.. Misteri Nusantara? yeah, perhaps.. thank God the ending was something good, brought me back to reality.. i mean, the reality of the dream itself.. aihh..

"oo twisted, twisted soul, bring me to where the story was told.."

8 comments:

Farah Haida said...

aku usually ingat mimpi aku full length

bojol said...

haha.. yeke.. aku tak biase laaa..

Farah Haida said...

ye arr, aku siap boleh tukar mimpi aku punye jalan cerite kadang2. apparently mmg ade study of this dream controlling thing. tak ingat dah name ape.

bojol said...

wahh hebat2
eh apsal aku rase cam penah dgr org kontrol mimpi?
ko penah citer ke aa?
ke org lain?
uhhh kompius2

Farah Haida said...

aku laa cite. sape lagi yg obsessed ngan mimpi selain aku. haha, tapi ape term die punye aku tak ingat. something yg bunyi dkt2 ngan astronaut. hahah. pastu aku ingat aku suroh kau pegi tgk the site and practice. tu laa, aku suroh practice taknak.

bojol said...

haha.. mane sempat.. dunia realiti pon tak terkontrol, nak kontrol dunia mimpi plak..
or is it the way round?
since we cant control the real world, we should try to control our dreams?
hohoho.. twisted2

Farah Haida said...

yup2. it IS the other way round. Since we can't control the real world, we SHOULD try to control our dreams. hehe. Just to add some fun

bojol said...

hahaha
yeahh
tunggu laa suatu hari nanti
aku akan cipta formula utk kontrol mimpi sniri, dan jugak mimpi org lain
wahaha