Wednesday, May 10, 2006

Huh..??

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

The shoutbox has been down for a few days now. Not a big deal anyway. Huahuahua.. saje je try speaking.. kohkohkoh.. "kohkohkoh" tu bukan gelak tu.. aku masih laie batuk2 nih.. uhuk2.. cough2.. koff2.. aih.. dah kurang sket laaa kot slpas telan ubat batuk cap.. cap ape nih?? Vicks VapoSyrup.. teringat mase dulu2 sedut/sapu Vicks Vaporub kalo selsema.. haha.. eh tapi tak best laaa ubat batuk ni.. dah laa mahal.. boooooooo..!!

Ubat batuk paling yang paling sedap dan menjadi faveret aku ialah ubat batuk cap Kelapa Laut Afrika.. kot.. ke cap Ibu dan Anak..?? tapi antara dua tu laa.. eh kompius2.. dah lama tak minum ubat batuk kan.. ye laaa baru keluar pusat pemulihan ubat batuk 2-3 tahun lepas.. takkan nak terjebak balik kan.. hahaha.. macam ketagih dadah pulak siap ade pusat pemulihan.. mende nih.. se-best2 ubat batuk tu pon takde laa aku sampai ketagih.. gile.. dah laa mahal.. baik ketagih air paip je.. murah pon murah.. togak je mane2 pon ade..

Eh ape citer ketagih2 nih.. busuk je topik.. tuka2..

Tapi topik baru ni laie busuk.. so aku invisible-kan laaa.. aku nasihatkan korang takyah bace.. aku terpakse laa tulis sebab nak meluahkan perasaan kan.. so.. tutup mata! aku nak start citer dah ni..

Kisah ini pasal seorang budak yang suka beraksi PCP di ...








... begitulah kisahnya.. sape yang tak tensen kalo memanjang jadi cenggitu je..?? beraksi PCP tu, maknenye, ahh korang google sniri laa.. jangan malas2.. tak baik..!!

Huhuhu.. baru puas hati aku.. eh blom.. blom puas laie.. masalah tak akan setel laaa dengan berceriter kat sini saje.. sekadar mengubat jiwa yang lara buleh laa kan.. aih.. nanti2 laa kalo masalah tersebut masih berlarutan, mungkin suatu masa nanti akan aku visible-kan kisah busuk tersebut untuk tatapan korang.. heheh...

Aku skang sedang busy blaja (hohoho.. yelaa tu).. itu dalam harapan aku laa.. realitinya, tak ke mana jugak.. tapi sedang mencuba laa.. pastu, smalam baru je submit the final assignment of the year.. yeahh..!! bukan final assignment of the year 2006 laaa, tapi of the second academic year laaa.. sila paham btol2.. pastu, esok kene jumpe Dr Ranko Lazic (lecturer aku utk subjek Logic for Computer Scientists) sebab nak bincang pasal 3rd Year punye project.. aihh.. blom abes 2nd Year laie dah kene prepare utk 3rd Year punye assignment.. tak tahan..

Untuk 3rd Year punye project tu, aku budget2 nak buat Automata Simulator (or Translator or whatever) laa konon2.. and that 'thing' should be able to translate an NFA (Non-deterministic Finite Automata) to a DFA (Deterministic Finite Automata), a DFA to an RL (Regular Language), and an RL to an NFA.. in short: NFA - DFA - RL - NFA.. apekebende semua2 tu..?? ahh kalo korang nak tau sila laa carik sniri.. google ke wikipedia ke yahoo ke.. make full use of the resources laa beb..!! zaman teknologi maklumat ni, kene laa manfaatkan segala sumber yang ade.. hohoho..

Ok, finally.. check out this link. For security purposes (yeah right) I google my own name frequently, like once in a week or something.. and that link was what i found last time i did that googling thing.. Sila check Ahli Jawatankuasa 7 punye name.. hohoho.. sebijik2 same dengan name aku.. apekah? siap name bapak pon same.. aihh.. suspek2.. yang penting itu bukan aku laa.. sejak bile plak aku masuk kelab umno birmingham & wolverhampton sedangkan kelab umno warwick & coventry sendiri dah ade.. mesti ade udang di sebalik batu ni.. takpe2, sebagai seorang spy aku sendiri akan menyiasat kes ini secara terperinci dan membawa musuh2 manusia sejagat ke muka pengadilan..!!

Eh, sudah2 laa tu.. takpayah poyo2 laa.. baik pegi study laa wahai saudara faizul azmil..
Okeh, Wassalamualaikum!

6 comments:

Farah Haida said...

ehh? tu btol2 bukan kau ker?

bojol said...

iyer..!! bukan aku..!!

probability untuk 2 orang yg berbeza memiliki name yang sama memang laa ade, tapi kalo name yg panjang macam name aku, siap name bapak skali pon same.. pelik gak kalo same..
hahaha

faizul azmil said...

eh name kite same jugak laaa..
aih tu laa..
name common gile...
bersepah sepah..

bojol said...

eleh
macam knal je penutur ayat tu
boooooo

mr dx said...

gile la lu mat..aku pun tak penah lagi jumpa nama sama dgn aku walaupun aku tau nama azmir bersepah kat mesia tu ahaha..

bojol said...

eh aku rase tu memang name aku laaa
aku yakin diorang ciplak laa
mentang2 name macam hebat je kan
hahaha
name je~