Thursday, June 22, 2006

Baru dan Lama

Assalamualaikum..

Hohoho.. banyak movie2 baru dan lama yang baru di-upload.. antara citer lama: XX Ray dan Mat Gelap.. dan citer baru: Baik Punya Cilok dan Rock.. ambik lerr memane suke.. click here..

Wokeh.. gua nak packiiiiiinnnnnnnnnggggggggggggggggggggggg..!!!
erghhh..
wassalamualaikum..

4 comments:

mizzLeli said...

nGee..
berapa hari laGi nak balik, adik adik?

wei. pekinG bebaik sket tu.
tu lebey 20kilo tu.
eh. emirates 20 kilo max ke?

bojol said...

haha
sape adek ko? aku x knal

mane ade
beg aku x penah lebih 20 kilo
no worries nyer

aah
kat tiket aku die tulis 20 kilo je max
tapi bbdak ckp kalo 30 kilo pon slambe je
ahh
takde maknenye

mizzLeli said...

uii..
bes ar kalo Gitu.
hmm. aku lom timbanG beG aku?
hehe.
perlu timbanG oo.
skaranG mas strict Giler.
pasal tu dia leh buat duit banyak.

emm.ok lah wei.
slamat jalan lah utk sabtu ni ek.
bawak kapal terbanG tu lek lok.
janGan speed lak :P
slamat.

bojol said...

hahaha
wokeh2
slamat2

takayah susah2 timbang beg
gunakan teknik minus45 je
kohkohkoh