Saturday, June 24, 2006

Blah!

Assalamualaikum..

Yeehaaa.. tanggal 24 jun sudahpun tanggal.. aiyarkhh.. tanggal 24 jun sudahpun tiba.. apalagas, malam ni gua blah balik msia.. tamatlah sudah tahun kedua pengajianku dalam bidang sains komputer.. errr, blom tau lagi sbnanyer, tapi harap2 takde laaa exam yang kene resit/repeat.. aihh..

Di kesempatan ini aku ingin laa nak mengucapkan selamat pengantin baru kepada sape2 yang nak kawen kan.. tak lupe jugak, sepuluh jari disusun memohon ampun dan maaf atas salah silap korang.. hohoho.. yelaaa2 salah silap aku jugak laa.. apo laie.. ucapan2 stended laaa.. pastu ckp time kasih.. kat semua2 laaa.. zzzzz.. bosan bapak ucapan nih.. arrgghh..

Yang wajar diingat:
  • esok sblom balik kene cuci toilet
  • habeskan stok makanan
  • lap almari
  • basuh tingkap
  • kemas kitchen
  • buang sampah
  • cabut cadar
  • hantar kunci
Yang memang kene teringat:
  • detik 4.00 a.m. tiap2 pagi
  • scorchio & shoyru yang suke memekak (in Play mode)
  • tugas aku sebagai consultant untuk beli fon (tugas yang gagal - 3 out of 3 clients semuenya tak berpuas hati)
  • tugas aku sebagai spy (kire buleh laaa.. ade 2-3 kes yg berjaye diselesaikan)
  • tugas aku sebagai lanun pengedar sambilan (tukang download, tukang upload, tukang burn - considered successful in all three categories - walaupon ade 2 series x complete kan, peduli hape aku.. kohkohkoh)
  • tugas aku sebagai guru bahasa melayu, guru kaunseling dan guru muzik (no komen)
  • ...
  • ...
  • ...
  • dan lain-lain...
  • ...
  • ...
  • ...
  • rahsia
  • rahsia
  • n rahsia - unless u know what an anagram is =p
Hmmmm.. macam yang aku katekan, time2 cuti ni aku takde laaa nak update ape2 rasenye.. hari2 tido.. zzzzz.. kalo tak tido pon rumah aku bukan ade internet.. kohkohkoh.. aman sket hidup aku..

Dengan kate lain, selamat pulang ke malaysia wahai diriku sniri..
Shohoku berusahalah!

Wassalamualaikum warahmatullah wabarakatuh!

0 comments: