Saturday, June 10, 2006

Hohoho..

Assalamualaikum..

Nah laa.. the long-awaited EP07 dah diupload.. bising btol peminat dunia baru sorang tu.. chitt.. eh name ko tak best.. sila tuka name laa pakcik oiii.. nanti lpas siri ni abes, haaa camne? hilang laa jatidiri ko kan.. baik ko tuka siap2 laa.. hohoho.. cube laa minat bende2 yang berfaedah sket.. kohkohkoh.. eh btol laaa tu.. aku serius tu..

Pastu aku tgh bajet nak upload citer2 lama laa.. macam citer2 teater bintang lagenda ke, citer2 zaman 80-an ke, ape2 ke kan.. kalo korang tak suke peduli ape aku.. nak tengok citer baru pegi beli kat kedai laaa kan.. konon2nye aku upload citer2 yang rare laa kan.. susah nak jumpe.. konon2 laaa.. tapi aku rase mane2 pon ade je.. korang je malas carik kan.. kohkohkoh.. aihh, suke benor mengutuk yer.. insaf2..

Sila laa.. click sini yeah.. wokeh..

Ape lagi.. exam lagi 3 paper.. isnin, selase & rabu minggu depan.. pastu setel.. so far so good laaa aku rase.. tapi paper yang susah2 semua die sumbat minggu depan.. 3 bijik paper tu laa yang paling susah dalam firasat aku.. isk.. sape2 yang kaki download bende2 yang aku upload tu, korang disyaratkan buat solat hajat sambil mendoakan kejayaan aku.. korang pon dapat pahala jugak kan.. kire win-win situation laaa kan.. eh cube ikhlas sket.. isk isk..

Errgghh ok2.. hari ni blom tido siang lagi.. kepale masih berputar2 lpas exam Automata tadi.. aihh.. musim exam ni hari2 je aku kene tido siang.. isk.. dah laaa tido takde brake2.. ngalahkan orang takde exam.. huhuhu.. ehh jangan cakap banyak.. gua mau sleeeeeeep!

zzzZZZzzzZZZzzz

lupe nak kasi salam.. wassalamualaikum..

19 comments:

mizzleli said...

oi. ko memanG suke tido sianG eh summer summer nih.
sama ar.
ko tak balik ke coti summer.

bojol said...

1. ko sape? apsal aku rase cam x penah dgr je name tu..

2. aku tak suke tido siang laa.. time exam je.. tepakse..

3. aku balik lerr summer..

deney said...

exam weii..

mizzLeli said...

nGahah..
ala. tanye jek. janGan le marah.
bes pe tido time summer.
tapi sekaranG da setat mendunG balik ar.

umm. aku leli. slamat berkenalan :P.

bojol said...

hi org2 yang tak dikenali!
selamat datang!

> deney: eh exam ke? huhuhu.. insaf2

> mizzleli: oooo tak marah laaa.. jawab je.. kohkohkoh.. aku musykil ni.. apsal G ko sumer besor2..?? ade ape dengan G?

yer.. slamat2..

mizzLeli said...

oh. ko pon prasan ke pasal G aku tuh.
tah laa.
jari aku ni dah tune.
asik kalo nak tekan G je, mesti tekan caps lock dulu.
ok pe. ranGGi.

bojol said...

oooo biase laa aku kan spy
mata kene laa tajam, peka, sensitif, dan lain2
aku tak kire
aku nak jawapan yang lebih solid terhadap misteri hurup G tersebut
ranggi = tak konkrit!

mizzLeli said...

nGahah..
banyak la ko nye konkrit.
abis dah aku takdek jawapan laen ar.
umm.
betol ar seriyes.
munGkin sebab hurup G kecik (g) tak comel kot.
isk. bior le.

bojol said...

"munGkin sebab hurup G kecik (g) tak comel kot."
hahaha.. akhirnye terpakse jugak ko tulis hurup g kecik.. motif aku sudah tercapai.. tak perlu lagi jawapan konkrit!

mizzLeli said...

ye le. ye le.
ggggggggggggggggggggg
hah. hamik.

bojol said...

kahkahkah
emo2
aihhh

bojol said...

kahkahkah
emo2
aihhh

ili said...

wiuwiuwiu bojol makin glemer skrg.. pasal urup G dgn g pun nak manje2... tak ganas betul

zulkarnain said...

ala abg azmil ni... dah weng sgt le tu exam abis lmbat ahahaha arephon nk kawen ko jgn xmo dtg plak.. kite buat reunoin batch trus insyallah

bojol said...

> ili: chisss.. apekah? tak ganas laa manje2.. x kuase!

> zulkarnain: elelele abg iks.. hahaha.. btol laaa.. tensen gak ahh exam tak abes2 lagi nih.. insyaAllah, kalo ade sumur di ladang buleh laa aku mandi..

mizzLeli said...

bojol. nak panGGil bojol Gak ah..
bojol. citer drama dunia baru tu sminGGu skali je ek.
balik mesia sempat tenGok tak?
baru start kan?
adakah?
adakah?

bojol said...

1. seminggu skali.. tiap2 hari khamis kol 930 malam, tv3
2. sempat2.. kohkohkoh
3. baru start? dah dekat 2 bulan laa.. baru sampai episod 7
4. ade2
5. ade2

nengok je ler.. ko dload je semua.. pastu balik msia kang ko sambung lerr nengok kat tv3, sbb lpas aku dah balik msia kang aku x upload dah..
ko pon balik 24 jugak kan.. so ngam2 je ah timing

mizzLeli said...

ler. dah on air 2 bulan ker.
aku dah tenGok dah sumer episod yanG ko aplod kat sini.
sumer aku dah donlod tau.
nGahah.
ha ah. 24.
khamis yer. okeh la.
noted.

bojol said...

wokeh2 (y)