Friday, June 02, 2006

Lalala~

Mari update dengan bullet-point, sempena exam kan.. hohoho..
  • Aku dah upload Dunia Baru - EP06 kat sendspace.com dan jugak akan upload kat rapidshare, insyaAllah. Proses uploading kat rapidshare masih dalam progress, bersabarlah korang2 peminat rapidshare menanti yer.. tak kuase aku..
  • Click sini untuk bende2 yang aku baru upload.
  • Aku dah return balik Motorola V3x tu smalam, sebab simcard aku takleh pakai kat situ.. aihh..
  • Tapi aku tak kesah sangat pon, sebab, 1) aku memang tengah takde duit.. tindakan membeli fon tersebut sememangnya tindakan melulu dan tidak dilandaskan sebarang alasan yang munasabah.. ewah.. so skang problem duit2 ni dah ngam balik.. 2) Motorola E1000 aku tetap yang terbaek, biarpon dibandingkan dengan V3x.. kenape? sebab V3x takleh play realmedia files dalam playlist.. aihh.. itu faktor penting tuu bagi aku.. stakat main satu file pastu stop, tak ngam ahh..
  • Realmedia files best sebab die save memory space, kualiti pon ngam aje. aku baru je sumbat 11 album dalam memory card aku, 88MB je.. kalo versi MP3, 597MB laaa 11 album tu.. hohoho.. kalo kire2, daripada aku letak 10 bijik MP3, baik aku letak 68 bijil realmedia.. size same je.. kohkohkoh..
  • Eh tadi exam.. semua (bukan semua, tapi kebanyakan) bebudak blah awal.. haha.. aku rase kalo buleh diorang nak blah lagi awal, tapi sebab salah satu rules ialah takleh blah dalam setengah jam yang pertama, so semua kene tunggu laaa.. elok je cukup setengah jam, at least half dewan dah kosong.. aku lambat sket laa.. 38 minit.. haha..
  • (A) adekah exam itu terlalu senang? (B) atau adekah mereka tak kesah, sebab dah lulus? aku rase aku tergolong dalam kategori B. aihh.. ye laaa, memang laa tak bagus attitude sebegitu, tapi aku tengah concentrate on other subjects laa.. subjek2 yang, aihh.. tak terkate.. risau aku..
  • Eh kalo risau ape lagi, pegi laa stadi.. shuh2..
  • OK, wassalamualaikum..

0 comments: