Friday, June 23, 2006

Last Flight Out <- best lagu ni

Assalamualaikum..

Sempat gak aku Dunia Baru episod 9.. apo tunggu laie, pi laaa download kat tempat biase.. lpas ni aman laa hidup aku.. takpayah susah2 nak dload/upload ape2 dah.. 3 bulan berehat.. hohoho.. sape2 gatal nak suh aku upload ape2 lagi, aku sumpah die jadi guru muzik selame 13 tahun sblom bersara muda tanpa pencen! uuuuhhh.. apekah salah guru muzik? haaaa.. ade laaa..

Hari2 terakhir sblom cuti memang menggemukkan.. time2 ni laaa aku nak kene abeskan stok2 makanan.. hohoho.. aku tak suke buang2.. makan kene sampai habes.. ade nasik, maggi, roti.. air pon banyak lagi.. susu lagi.. adoi laaa.. kenyang perut memang suke hati.. tapi kalo kembung perut camne nak suke hati.. aihhh..

Waarrgghh penat gile packing.. aku nak tido.. tak larat dah.. petang ni kene setel sebab van kompeni tempat simpan barang tu nak datang ambik kotak2 aku pkol 430 petang kang.. lpas tu tenang laa hidup aku buat seketika sblom packing untuk flight balik esok petang plak.. dam dam dum bunyi mercun!

Wassalamualaikum!

0 comments: