Sunday, June 18, 2006

New Stuff

Assalamualaikum..

Skang tengah busy2 packing.. pastu nak setel lagi beberape bende, termasuklah aku punye 3rd Year Project, tempat nak simpan barang, duit elaun lagi, nak unlock telepon lagi.. errgghh banyak keje laaa plak.. takpe2, one-by-one..

Pastu, bila2 nanti, aku nak upload bende baru.. haaaaa bende ape tu.. jengjengjeng.. tajuknye Projek Kampung Kerinchi.. walaupon aku tak tau pon kampung kerinchi tu kat mane, peduli hape aku.. cam best je name kampung tu.. kerinchi.. kampung kerinchi.. kan best tu.. berbalik kepade bende tersebut, aku tengah dload lagi file yang asal.. lepas aku ejas2 sket, compress2 sket, convert2 sket, aku upload laaa kang.. ade 6, baru siap satu.. tapi aku malas nak kasi link lagi.. dah siap semua kang baru aku kasi.. jengjengjeng.. sikret2.. shhhhhh!

Pastu, aaaaaaaaaaaaaaaa..!! eh ape tu.. hahaha.. takde idea sbnanye.. ok laaa, sampai sini je laaa..

Wassalamualaikum..!!

8 comments:

mizzLeli said...

wei. kampunG kerinchi tu kat maktab aku kal KL ar..
yaperda.
kampunG kerinchi pon tatau.

eh. aku pon kene unlock fon.
masalah nye aku carik unlock code kat ebay utk fon aku tu takdek plak.
nak unlock kat town, mahai laaa..
huhu.
kisah sadis.

bojol said...

eh aku tau laaa kerinchi.. ade stesen komuter kan.. mudah je tu.. saje je buat2 taktau..

takde laa sadis mane kisah ko tu.. fon aku lagi laa.. jangan kate ebay, kat kedai pon takleh unlock.. chitt.. kene call three jugak laa nih.. wei fon ko fon ape ahh?

mizzLeli said...

ha. tau pon.
bukan komuter ar. putra :P

emm. kat bays water kat nGan tube stesen tu ada kedai unlock fon yanG baGus juGak ar.
tapi, fon baru tatau ar kan.

aku? aku fon biase biase je.
takde laa v3 kan :P
sonyericsson z520i.
nak unlock kene bayau £15
tak mampu cek.

bojol said...

ahh.. putra ke.. ingatkan komuter.. eh kire same je laaa tu.. hahaha.. cover2..

oooooo fon tu ke..
________________________
(sile isi kate2 kejian)
apsal mention v3?
v3 tak best pon..
lain kali kalo nak mention, mention lerr e1000.. kohkohkoh

oloooo £15 tu cam stended ahh.. e1000 aku tahun lpas pon £15 gak ahh nak unlock.. tapi tu including postage + insurance laa sbb aku kene pos fon aku kat mamat tu.. sengal gile.. ni N70 ni plak mau £20 plak nak unlock.. arrghhhh..

mizzLeli said...

oi. apsal lak kene kate kejian?
hah.
at least z520i ada infra red.
n70 takde :P
key pad tak sedap :P
z520i nye stand by time up to 400hours.
n70 256hours jek :P
z520i nye talk time up to 9hours.
n70 3.30hours jek :P

lalala~

bojol said...

hahaha.. yang ko compare ngan n70 buat ape.. siket pon aku tak heran.. takde maknenye.. cube ko tengok sini:
http://geocities.com/blair_witch9701/archive/blogarchive5.html#e1000vsn70
kalo berani compare laa dgn e1000
nanti buleh aku kutuk fon ko abes2an punye
muahaha

mizzLeli said...

ala..
tak kesah.
kalo tak leh nak unlock nak bawak balik mesia,
takde makne nye.
[..merujuk pada diri sendiri]
e1000? baGus ke?
erk.tak yah jawab.
aku dah tau jawapan ko.
berapa banyak tipon ko ada ar?
kasik fiGure.
tGk leh calen nGan member aku tak :P

bojol said...

hahaha..
btol2
takde maknenye
tapi n70 aku kalo tak unlock pon still ade maknenye, sebab buleh pakai without simcard.. buleh buat main game ke dengar lagu ke, jadi laaaaa (chiss.. terpakse puji n70 dalam hal ni)

hahaha..
fon aku tak banyak laaa
2 tu je laaa..
tapi kualiti lebih penting daripada kuantiti tau tak?
ahaha
apsal? member ko ade baper fon?
7? 12? 32? 84?