Tuesday, June 20, 2006

Projek Kampung Kerinchi

Setel.. kecoh je lebih.. projek tahpapenye.. arrgghh.. ni laaa Projek Kampung Kerinchi tersebut.. kalo nak dload, cam biase laaa, gi je laaa kat sini yeah.. aku rase korang pon dah slalu je tengok muka budak tu kan.. tapi kali ni ade 6 full videos laaa kan.. dari awal sampai abes.. kualiti video pon buleh tahan laaa jugak.. takde laaa stakat tahap youtube je kan.. kohkohkoh.. tak caye try dload satu je dulu laaa kan.. pastu kalo rase suara die tak best, gi kampung kerinchi pastu gi marah budak tu.. kalo rase video tak lawa, gi kampung kerinchi pastu gi marah bapak die.. eh bapak die ke yang jadi tukang ambik gambar tu..?? adekah keluarga tersebut tinggal di kampung kerinchi..?? huhuhu.. aku buat tohmahan rambang je laaa beb.. sila jangan percaye kate2 aku secara bulat2 mahupun pentagon2 ataupun heksagon2.. errgghh..

Yang budak ni pon satu hal.. manjang nyanyi lagu anuar zain je.. sengal btol.. tak ganas laaa budak oiii.. lagu siti tu aku buleh accept lagi laaa kan.. go siti go..!! semoga lpas ni budak tersebut akan prektis lagu xpdc pulak.. may ke.. wings ke.. search ke.. handyblack ke.. paling2 koman pon lagu salih yaakob ke.. baru laaaa coooool..!! aihh.. merepek je.. budak kecik cenggitu pon nak di-rock-kapak-kan jugak.. salah gile konsep..!!

Di kesempatan ini jugak, ingin aku nyatakan bahawa aku akan balik msia pada hari sabtu, 24 jun ni.. flight pukol 9.10 malam, naik kat Birm.. kitorang naik emirates, bukan mas.. sebab mase nak beli aritu tiket mas mahal sket laaa, so terpakse beli emirates.. andai ku tahu duit tiket flight buleh di-claim, aku naik mas je.. huahuahua.. tapi takpe, dah saving sket, takyah susah2 beli tiket bas/train nak pegi heathrow laa plak kan..

Nenonenoneno.. check this out.. aku yang balut ni tau.. gigih jugak laaa.. kohkohkoh.. pastu bunga2 kat atas tu aku yang anyam sniri tu.. hahaha.. penipuan di situ.. beli lerrr.. aihhh.. eh saje je nak menunjuk.. abaikan2..



Oklaaa.. lain hari lain masa kita berbicara lagi.. huahuahua.. takde maknenye..!!
Wassalamualaikum..

0 comments: