Wednesday, June 21, 2006

The Sources

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Ok.. since the day i said that i'm gonna stop uploading, i got lots (well, pretty much lots) of emails asking me where did i download all those stuff from. So, before anyone else ask the same question again, i'm gonna explain right now..

OK, enuff cakap mat saleh.. tak kuase aku.. aku dload semua2 tu from site2 bittorrent malaysia, iaitu:
malangnya, site2 tu adelah private sites.. meaning, sape2 yang nak register kene laaa ade invite from someone who's already a member.. hahaha.. i know.. ia leceh dan melecehkan, tapi ketahuilah bahawa site2 tu di-private-kan atas sebab2 yang tertentu, untuk kebaikan semua, bukan saje2 nak kedekut.. hahaha..

Pastu, mungkin ade yang dah terpikir nak suh aku send invite.. hahaha.. sori beb.. cannot laaaa.. sebabnye.. haaaaa.. jengjengjeng.. sikret2.. hohoho.. takde laaa..silap2 invite kang, aku gak yang kene ban.. ye laaa kalo invitee buat keje tahpape merepek kat situ, inviter pon buleh buleh kene ban.. maleh laaa aku nak invite orang2 yang aku tak knal.. ye ke tu.. hahaha.. aku agak2 je.. yang sbnarnye aku dah abes Invite Point, so dah takleh invite sape2.. nak invite pon kene ade point oooo.. takleh main invite sesuke hati.. so, dont email me requesting for an invite yeah.. such emails will be disregarded and the senders will be cursed.. errrr.. tak baik curse2 nih kan.. so, aku bakar rumah tukang hantar je laaa =p

Semoga segala2nya sudah terang dan jelas.. semoga korang faham dan jelas.. semoga ape yang tidak jelas akan diperjelas.. dan semoga ape yang tak terjelas buat masa ini akan terjelas jua suatu hari nanti.. ohhh.. ade ape dengan jelas..

Wassalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh wamaghfiratu waridhwanu fid dun-ya wal akhirah.. uiiii panjangnye..

2 comments:

mizzLeli said...

senders will be cursed ?

kekejian yanG nyata.

bojol said...

eh sile bace btol2 laaaaaa
kan aku dah cancel nak curse2
sebagai ganti aku nak bakar rumah diorg je
kire ok ape