Thursday, June 15, 2006

Yeahhh

Assalamualaikum..

Hohoho.. abes jugak exam aku akhirnye.. setelah berhempas-pulas-berguling2 selame dekat 2 minggu.. isk.. time tengah2 exam aritu rase2 cam banyak je mende aku nak merepek kat sini.. tapi skang semua dah lupe.. kohkohkoh.. gua mau tido dulu laaa.. dah baper hari tak tido dengan proper-nye nih.. stakat nak update2 bende nih blakang kire laaa..

Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ...

p/s ja sile jangan jeles aku dah abes exam.. kohkohkoh

4 comments:

mizzLeli said...

dem. memanG aku jeles.
aku ada laGi 2 mende nak buat sebelom aku boleh setat beranGan pasal nak balik mesia.

oh tuhan.

bojol said...

hahahahahahaha
amende 2 bende?
aku tau aku tau
folio ngam exam
hahaha
tak ganas langsung

mizzLeli said...

ye laa.
ye laa.
Gi laa pack beG tu.
hahah. awal laGi kot nak setat pack.
T_T

bojol said...

tido duluuuuuuu
packing nanti2 laaaa