Monday, October 02, 2006

Antara Lu Ngan Gua

Assalamualaikum warahmatullah..

Akhirnye gua dah masuk bilik baru gua kat Claycroft. bilik on campus, senang laa sikit. takyah naik bas nak gi skolah. pastu bilik pon ade orang kemaskan. gua tak kesah pon kalo takde orang kemas bilik gua, bilik gua ok je. tapi yang penting ade orang kemaskan kitchen. sebab kitchen kompem bersepah gak ah kalo duk ramai2 ni kan. macam2 jenis orang kat dunia.

Satu je yang gua rase tak berape best duduk on campus ni. takleh menorrent. ngeeeeee. hidup gua, jiwa gua terase kosong kalo sehari tak download something kat torrent. hohoho. over laaa plak kan. kalo jiwa kosong baik lu gi solat ke, bace al-Quran ke, berdoa ke, ye tak? ye laa tu. kalo tanye soalan tu kat sape2 pon rasenye takde yang berani menyangkal. tapi berape kerat je yang mengamalkan? haaaa tetibe bertazkirah plak. takpe, sempena bulan puase ni kan.

File-sharing yang lain macam DC++ ke. gua taktau laaa ade ke tak dalam campus. mase gua first year dulu ngam je gua layan DC++ dalam campus. tapi mase gua second year, gua off campus. bbdak yang duduk on campus cakap DC++ dah kene ban. padan muke diorang laa kan. gua duk off campus sedap2 je layan bittorrent, ape kesah ngan DC++ kene ban kan. so tahun ni giliran gua plak laa duduk on campus. torrent takde. DC++ pon rasenye cam takkan ade. aihh. takpe laaa. pasti ada rahmat di sebaliknya kan. at least takde laa gua buang mase tercongok depan PC dok nunggu download complete kan (itu laaa aktiviti aku seharian tahun lpas). hahaha. gile buang mase.

Penat laa gua nak naip lagi. dok nunggu bukak puase ni. hari ni cam penat sket ah sebab baru angkat & unpack barang2 tadi kan. kemas2 bilik. layan2 ebay. hahaha, sempat lagi tu.

OK laa. gua chow dulu. tenkiu laa kat lu orang sebab sebok membace. lu orang ni takde keje lain ke haa?

Wassalamualaikum warahmatullah.

0 comments: