Wednesday, December 27, 2006

Fantasy Couple

Assalamualaikum..

Hohohoho.. ni aku nak promote sebijik drama bersiri dari korea. tajuknye kadang2 Fantasy Couple, kadang2 Couple of Fantasy, kadang2 Couple or Trouble.. mane2 laa kan. taktau laa ramai yang dah tengok ke blom, tapi sebab aku baru tengok minggu lpas, so cam excited laa nak promote. macam best je drama ni. actually memang best pon. aku habeskan 16 episod dalam 4 hari. satu hari 4 episod laaa purata kan. kire agak over gak laa untuk stended aku yang tak berape nak layan drama sblom2 ni kan.


So, korang buleh usha Official Site die, tapi official site tu dalam bahase korea laa plak. tak kuase aku nak cube untuk memahami. untuk info2 yang lebih bermakne maybe buleh bace kat DramaWiki laaa kot.

Basically citer ni pasal sorang laki yang bajet nak balas dendam kat sorang pompuan yang kecccoh sket laaa (kecccoh gile actually). lpas beberape kali laki tu dikenekan oleh pompuan tu, die pon emo laaa. sampai laa satu hari die terjumpe pompuan tu tersadai kat hospital, sebab tengah hilang ingatan. so laki tu pon berlakon konon2 diorang tu dulunye couple dengan tujuan untuk bawak pompuan tu balik rumah nak buat jadi orang gaji tanpa gaji. begitulah adenye.

Secare overall citer ni memang lawak + best. ade gak part sedih (huhuhu). ade part saspen. ade part seram. ade part sakit hati. ade part jiwang. kesimpulannye memang best ahh. terpakse ngaku. uhuhuhu... pastu hero die hensem. hahahahaha... eh siriyes tak tipu. macho dan gagah juga. eh dah2 jangan puji lebih2. pelik je bunyinye. hohoho..


Oh Ji Ho

Kepade peminat2 pelakon wanita (aku dalam kategori ni!) jangan risau, lead actress pon cun + best juga.

So, kat mane nak layan drama ni? kalo rajin nak dload, buleh pegi kat SilentRegrets.com laa kan. kat situ die ade kasi link nak dload from MegaUpload laaa. drama ni punye OST pon ade kat situ jugak. actually aku tak pernah dload from silentregrets tu, so aku taktau laaa kualiti video die camne. korang try laaa dload satu dulu yer.

Kalo malas nak dload, actually buleh tengok streaming je pon. pegi kat Stage6 pastu search laaa Fantasy Couple kan. buleh tengok terus kat situ, tak payah dload pon. nak dload kat situ pon buleh je. aku dload kat situ laaa sblom2 ni sebab malas nak layan streaming. kualiti mantap je. ini streaming divx video punye, bukan streaming flash video macam youtube/google video tu.. aku tau ramai yang maleh nak search, so aku dah search siap2. korang click je link2 stage6 kat bawah ni..

01 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1046494
02 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1046765
03 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1048090
04 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1046884
05 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1046909
06 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1047105
07 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1047130
08 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1047159
09 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1047199
10 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1048071
11 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1048039
12 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1047595
13 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1051226
14 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1051264
15 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1054949
16 - http://stage6.divx.com/members/254936/videos/1059498

OST - http://www.megaupload.com/?d=PG6CMZIO

Di kesempatan ini jugak aku nak berterimekaseh kat mek yang promote citer ni kat aku =p
Layan jangan tak layan..
Sekian terimakaseh!

Wassalamualaikum!

10 comments:

oh ji ho hensem abes! said...

uuuuuuuuuhhhhh tak malunyee!!!
kate "tak suke" "tak best" "tak layan" "dah delete" "anti" "benci"
apelagi?apelagi?apelagi?
kononnnn
blah laa wei
siap simpan ost tuuu!!
ntah2 ringing tone fon pun dah lagu tuh kan?
kan kan kan =p

p/s : lain kali kalo suke ckp je laaa suke
p/s : lain kali kalo *nanges* episode 15 ckp je laaa *nanges*
p/s : oh ji ho lagi best dan mantap drpd brad
p/s : sape mek?huh!

mr dx said...

aku setuju. dulu2 cakap full house tu merepek la, drama korea ptuih la, ape lah. sekarang? hampeh jawabnye. si keji. muahahah.

bojol said...

> oh ji ho hensem abes!: erk.. takde name lain ke. kuerkuerkuer. tapi die mmg hensem. i likeeeee!! uhuhuhu..
aku sebagai promoter dan supplier kene laa ade complete package including OST. sbb tu laa kene ade ost walaupon tak suke!
ringtone aku tetap "xpdc - aku masih di sini" plis!
adekalenye kalo suke kene cakap tak suke. baru saspen.
"nanges" dengan "menitiskan airmata syahdu" adelah dua bende yang berbeza
sape brad? kuerkuerkuer
sape mek? kuerkuerkuer

> mr dx: aku tak pernah tgk full house lagi okkkkk. so full house xde kaitan!
keji? eh biaseeerrr. kueskueskues

Anonymous said...

ko mmg dag jadi feminin la

bojol said...

mane ade dehh. aku masih ganas. ngiahiahia

ja said...

so hensem ciut miutt.

ja said...

CUTE*

bojol said...

tengkiu

bojol said...

* bagi pihak oh ji ho

kuerkuerkuer

Anonymous said...

Hello!

Nice site, keep up the good work .

http://buy-phentermine.hem.nu BUY PHENTERMINE
BUY PHENTERMINE
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu order phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu cheap phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine diet pill
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online pharmacy
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine prescription
http://buy-phentermine.hem.nu what is phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu free phentermine