Wednesday, December 13, 2006

Of Estrogen and Progesterone a.k.a. Going Feminine?

Assalamualaikum..

Hohoho. aku rase cam banyak gile aku berusaha nak mengkuruskan dan meng-fit-kan badan. tapi rupe2nye tanpa aku sedari dalaman aku plak yang jadi makin "feminin". ngiahiahia. geli je bace kan. siot laa. kadang2 aku layan movie bodo2 pon buleh rase sedih, rase sebak. tak ganas langsung. arrgghh.

Aku taktau nak start citer dari mane, so aku start je laa mane2 eh. pagi ahad haritu macam saat2 yang paling aku rase cam down gile ahh dalam 2-3 tahun nih. dengan segale macam perasaan penat, ngantuk, sedih, sunyi sepi, risau, bodo (?), sengal dan lain2 lagi laa. hohoho. begini ceritenye...

Aku ni buleh dikatekan antara manusia paling sengal laaa yang korang buleh jumpe kot, despite my lowly self in every aspect. kohkohkoh. sentiase sengal. mungkin sebab aku low life laaa aku sengal kot. orang2 high mane ade sengal2 kan. ahh, ape2 laaa. haritu aku gi hantar member2 aku kat airport. diorang kene tido airport sebab flight diorang awal pagi esok kan. antara ramai2 manusia, aku je sorang yang dengan sengalnye gi nyebok ngan diorang kat situ. uhhhh. diorang bertiga laa kan, campur aku jadi laaa berempat. kitorang sampai airport dalam pukol 2.30 pagi laa kot, pastu diorang kene check-in around 7.30 pagi, so ade laaa lebih kurang 5 jam kene nunggu. niat baik aku macam nak tolong tengok2kan diorang je so that diorang buleh tido dengan aman. but it turned out that susah jugak laa nak tido nyenyak kat airport kan. ye laaa, mane ade tilam, bantal, katil semua2 kan. dengan orang ramai lalu lalang lagi. so most of the time diisi dengan bersembang2 laaa..

Aku seronok dengar diorang bersembang. macam2 diorang bersembang. adekah itu yang dikatekan girl talk? errgghh, apsal aku suke dengar girl talk ni... nak join bersembang, tak pandai. kire dengor je laa kan. skali skala je nyampuk. sembang punye sembang, sampai laaa waktu subuh. so smayang laaa subuh. then tak lama lpas tu, diorang pon check-in laaa. pastu lpas ber-babai2, diorang pon blah masuk dalam.. aku dah takleh ikut, so aku pon gi ler kat bas stand, nak balik.

Time baru naik bas tu laaa terase macam "damnnn sunyi sepi gile.." hohoho.. kalo tak kerane aku tertido sebab penat and ngantuk gile, maybe aku dah ternangis dah time tu (kahkahkah). dah laaa time tu macam aku tengah tunggu gf aku reply msg aku, tak reply2 jugak. malam tu sblom sampai airport aku dah msg skali, die tak reply.. mase dok nunggu kat airport tu pon aku msg lagi skali, tak reply jugak lagi. aku bajet musti tengah tido laaa kot. so maleh aa nak kacau. tunggu die reply laaa kot kalo nak call ke ape2 ke. lagipon die n geng2 die nak gi paris pagi tu. aku bajet cam dari airport terus nak gi victoria sbb die cakap nak pegi sane from victoria kan. tapi sampai sudah tak reply2 jugak. so last2 aku pon tertido dalam bas.. naik je bas, bas blom jalan lagi pon, dah tertido dengan sebak2 di dada. kohkohkoh. kompem tak ganas. ergh maleh dah sambung citer.

So, tu laaa. aku rase macam makin lembut kat dalam. hohoho. pelik kannn. hahaha. pastu antara hobi yang aku paling suke ialah menjahit. hehe. tapi tu takpe laa kot, sebab mak aku pon tukang jahit. but still... pastu mase kat airport tu diorang cakap jarang laa jumpe orang laki suke makan bende2 macam cokelat and all. and sepanjang hari tu memang aku tak abes2 dengan cokelat penguin dan crunchy bar aku. tic tac tu biase laa kot.

Ade lagi sbnanye point2 yang buleh dikaitkan dengan sifat2 ke-feminin-an, tapi segan laa nak bgtau semua2 kan. tapi takde laa sampai wujud hormon estrogen & progesterone dalam badan kan.. ngiahiahia. anyway, nanti laaa aku ejas2 balik diri aku kasi ganas. hohoho.

Doakan aku wehhh..
Wassalamualaikum..

11 comments:

mr dx said...

kalo ko msg aku mesti aku dah balas. hehe. sebbaik dpt jumpa ko before aku blah. (y)

bojol said...

hahaha. msg ko nak buat ape. i needed someone to talk to, not someone to curse at. ngohngohngoh

Anonymous said...

ko dah ada gf?

kecewa aku.

anaroksia la ko ni

bojol said...

haha.. dah lama pon.. baru skang aku berani tulis =p

uhhh
ko tau tak.. anorexia sangat bagus!

Azlan @ ABN said...

selama ini dia menafikannya. tapi kini dia mengakuinya. kui kui kui

bojol said...

yerrr.. kini aku mengakui bahawe aku menghidapi anorexia dan anorexia sangat bagus!
ahaha.. percubaan menukar topik

mr dx said...

someone to curse at? you s*** ***k. get a life, desperado. kohkoh. by the by, tahniah atas percubaan tukar topik yang nowhere near success.

Azlan @ ABN said...

aper ko aneroxia? baguslah, biar tinggal tulang. *konon terpedaya dengan helah bojol. hahar

bojol said...

eleee azmir cover2 plak. ber-asterisk2 kunun. yerrgghhh. tulih je laa kalo nak tulih. you sick fuck. hohoho

...

insaf2 =p

hehh abn pon ade asterisk jugak =p
sila terpedaya jangan tak terpedaya!

zulkarnain said...

tahniahla sahabtku ni sudah berpunya... nnt bila nk dirikan masjid jgn lupe jemput ako... heheh ako sanggup redah felda jengka tu demi ka hahah as long as timing tu kene la/ako free huhuhu

bojol said...

ahakz lolz.. alaaa abg iks ko laaa dulu.. hehehe