Friday, January 26, 2007

Uhuhu

Assalamualaikum..

Smalam kan.. hari rabu laaa kirenye.. time aku baru lpas smayang maghrib + smayang hajat seround, tibe2 dapat sms from mak aku. kat sini dalam pukul 5.00 petang lebih kurang, maknenye kat Msia time tu pukul 1 pagi laaa kan. pelik gak aku apsal hantar msg tengah2 malam buta tu kan. aku pon bace laaa. uihhh terkejut gak laa bace.
Angah, Mat accident-patah peha, nie ada kat hospital temerloh. doakanlah agar cepat semboh. amin.
Aiyah. horror gak laa aku bace. risau takyah cakap laa. Mat tu adik aku yang form 3 laaa. pastu aku pon terus laaa call mak aku. mak aku jawab macam steady je, so aku pon macam lega laa sket. yelaa kalo mak aku jawab sambil nangis2 ke meraung2 ke kompem laa horror gile aku dengar. aihh.

So, mak aku cakap die eksiden motor same motor. jalan dalam jengka je pon, time nak gi kedai. taktau laaa laju sangat ke diorang bawak sampai dua2 yang eksiden pon cam patah2. aihh. mak aku cakap time tu tengah tunggu doktor check. mase emergency tu gi kat hospital jengka laa. lpas dah stable sket baru pegi hospital temerloh.

Huhuhu. so lpas call tu pon aku smayang hajat lagi skali. kesimpulannye, sape2 baik hati mintak tolong doakan skali yer, mintak semoga cepat sembuh. ye laaa nak skolah ape semua kan. dah laaa form 3. ngaaaaaaaa.

Sekian, wassalamualaikum!

Tuesday, January 23, 2007

Serangga Pilihan

Assalamualaikum..

Aku nak mintak jasa baik korang.. sebagai tanda terima kasih korang kat aku (atas ape2 sebab sekalipon laa kan (tu pon kalo ade laa kan (kalo takde pon buat2 macam ade laa kan))), sudilah kiranya korang dload something. aku tak kesah hape pon pasal lagu yang korang nak dload ni, bukan lagu aku pon. just that tiap2 kali korang dload lagu tu, aku akan dapat premium point untuk extend account rapidshare aku.. hehe.. tolong laa yer sape2 rajin. saiz kecik, 2MB je. dload sehari 1-5 kali cukup laaa. hehe.. thanks in advance kepade sape2 yang dload. jasa korang akan dikenang! bile lagi korang nak tolong aku kan.. ok2 cara nak dload:
  1. Pegi kat sini...
  2. Tekan button Free kat bawah tu
  3. Tunggu lebih kurang 0.5 minit (30 saat)
  4. Lpas 30 saat, masukkan 4 digit (huruf/nombor) yang die bagi dalam kotak tu, pastu tekan Download from ... (dload from mane2 pon takpe)
  5. Lpas tu save laaa lagu tu..
  6. Siap!
  7. Sape2 yang baik hati nak dload lagi, tunggu laaa lebih kurang 3-4 minit sblom ulang step 1-6 kat atas..
Segala kerjasama didahului dengan ucapan jutaan terima kasih + korang akan dapat lagu Serangga Pilihan yang bongok nak mampos. hahaha..

P/S: sesape yang nak dload pakai rapidshare.com punye premium account, takyah laa susah2 sebab kalo korang dload pon aku tak dapat point.. huhuh.. kalo free user yang dload je baru aku buleh dapat point. sengal btol rapidshare ni. kecccoh aaaa..

Sekian wassalamualaikum!