Tuesday, January 23, 2007

Serangga Pilihan

Assalamualaikum..

Aku nak mintak jasa baik korang.. sebagai tanda terima kasih korang kat aku (atas ape2 sebab sekalipon laa kan (tu pon kalo ade laa kan (kalo takde pon buat2 macam ade laa kan))), sudilah kiranya korang dload something. aku tak kesah hape pon pasal lagu yang korang nak dload ni, bukan lagu aku pon. just that tiap2 kali korang dload lagu tu, aku akan dapat premium point untuk extend account rapidshare aku.. hehe.. tolong laa yer sape2 rajin. saiz kecik, 2MB je. dload sehari 1-5 kali cukup laaa. hehe.. thanks in advance kepade sape2 yang dload. jasa korang akan dikenang! bile lagi korang nak tolong aku kan.. ok2 cara nak dload:
  1. Pegi kat sini...
  2. Tekan button Free kat bawah tu
  3. Tunggu lebih kurang 0.5 minit (30 saat)
  4. Lpas 30 saat, masukkan 4 digit (huruf/nombor) yang die bagi dalam kotak tu, pastu tekan Download from ... (dload from mane2 pon takpe)
  5. Lpas tu save laaa lagu tu..
  6. Siap!
  7. Sape2 yang baik hati nak dload lagi, tunggu laaa lebih kurang 3-4 minit sblom ulang step 1-6 kat atas..
Segala kerjasama didahului dengan ucapan jutaan terima kasih + korang akan dapat lagu Serangga Pilihan yang bongok nak mampos. hahaha..

P/S: sesape yang nak dload pakai rapidshare.com punye premium account, takyah laa susah2 sebab kalo korang dload pon aku tak dapat point.. huhuh.. kalo free user yang dload je baru aku buleh dapat point. sengal btol rapidshare ni. kecccoh aaaa..

Sekian wassalamualaikum!

2 comments:

Azmir said...

gile keji la. dah la suruh org dl lagu boddoh. dah tu suruh dl berkali2. semata2 nak naikkan premium point. mmg pointless la. harrummphh

bojol said...

eh aku suruh je. bukan pakse pon. bukan aku sumpah orang yang taknak dload jadi serangga ke ape2 ke. booooooooooo jeles booooooooooo