Tuesday, June 12, 2007

Hohohoh

Assalamualaikum,

Hohohoh. inikah perasaan bile dah abes blaja? cam biase je, takde ape2 pon. kiahkiahkiah. kalo pikir2 balik, best jugak blaja. mase final year ni laa first time beli and bace buku teks. mase study untuk final exam untuk final year ni laa first time buat mind map untuk revision. hahah. best2. dah last2 baru nak rase best blaja. chiss. untuk final exam haritu aku takde akademi fantasia. aku takde malaysian idol. aku takde one in a million. aku takde bintang rtm. tapi aku ade mentor. kiahkiahkiah. sebab tu laa best blaja kot? hooooooo fashy-fishy-fishy. biarlah. biarlah. biarlah.

Aktiviti aku skang nih lpas abes exam cam takde kemajuan pon actually. orang lain dah plan nak jalan merate2, aku dok melepak je kat bilik. kiahkiahkiah. not my thing laaa jalan2 ni. takde substance. pointless. hohohoh. of course laa tu pendapat personal aku. bagi orang lain mungkin jalan2 tu best, tambah ilmu pengetahuan semua2. tapi dah aku tak minat nak buat camne. baik aku kebosanan sorang2 kat bilik daripade bosan dan membosankan kat london, paris, new york kan? biarlah aku takde gaya, mutu, keunggulan. tak kesah pon. hohohoh tak maju jugak laa camni.

Skang dok layan movie. layan drama jepun. layan anime. layan e-book. donwload download dan download lagi. banyak je bende nak dilayan nih. bulan lepas aku download 101GB, tu musim exam tu. kiahkiahkiah. sakan sungguh. dah ade dua premium account skang, rapidshare dengan megaupload. macam mane tak sakan? matilah. dah bayar, aku nak sedut habes2an.

Nak tengok spiderman 3. kat wayang laaa. esok? lusa? tulat? hmmmm.. minggu lpas baru tengok Pirates of the caribbean 3 dengan ocean's thirteen. no komen. tak paham sangat pon acctually. kiahkiahkiah. 2-3 hari lpas aku dload pirates 3 with subtitle sebab nak tengok lagi skali, tak paham mase tengok kat wayang. adeh laa, sadis sungguh. ocean's thirteen pon dah download, tapi blom layan sebab blom jumpe subtitle. hooooooo. listening skill dah makin hampeh nih, semua movie nak kene ade subtitle. matilah. tapi takpe, tak lama lagi nak balik msia dah. hohohohohoh. aman hidup aku.

Hohohoh. okeh, setakat ini sajelah untuk kali ini.
Wassalamualaikum.