Saturday, April 26, 2008

LCD TV!


This is supposed to be the pic of my newly bought Philips 32" LCD TV but I guess there's nothing much you can see anyway, except gambar Elisha Cuthbert tu laa kan =p tengah connect kat PC tu... sebab tu ade keyboard and mouse. hehehe...

I'm as happy as a particular sponge right now! Herherher...

2 comments:

udon said...

keji keji!! gaji bulan ini spent dkat situ. ingatkan dkat downpayment persona kaler puteh?

apsal nampak macam keyboard tu terlalu besar compared to a 32 inch lcd? nak tumpang cucuk hdmi buleh? hohoho.

bojol said...

persona kaler putih taknak pakai lagi laa.. pegi keje buleh naik lrt hari2. herherher.. so, gaji bulan ni pergi ke tv dulu laaa.

hahaha. ilusi optik je tu... keyboard aku bersaiz normal, and tv tu stended saiz 32" laaa..

jemput2.. ko ade hdmi ke? cayalah. hahaha.