Sunday, August 31, 2008

Selamat Menyambut Ramadhan

Assalamualaikum.

Hehehe. Lama tak update. Just nak ucapkan selamat menyambut bulan puase buat kesekian kalinye (nampak sangat lupe tahun hijrah yang keberape). Anyways, harap2 tahun ni takde lagi aku ternampak budak2 tak puase dok hisap rokok tepi jalan. Dan jugak orang2 yang beriyer konon2 gi bukak puase tapi lepas makan dok lepak bersembang lama gile tak sembahyang maghrib pon. Puase ape cenggitu? Masing2 dah besar, pandai2 laa pikir sendiri kan. Nak cakap orang tak ajar, rase2nye orang pon dah tak larat nak ajar. Emo pulak aku. Hehehe.

Oklah. Hope this entry qualifies as an update. Kukukuku. Selamat berpuase lagi skali. And in case aku tak sempat (read: malas) nak update before raye, selamat hari raye juge lah. I wonder if anyone's still coming here to read stuff though... Well, thanks to those who do!

Wassalamualaikum.