Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya!
Maaf Zahir dan Batin!

Mohd Faizul Azmil @ Bojol @ Natachi

Thursday, September 25, 2008

Panggilan Misteri

More like "panggilan lawak" actually. Begini alkisahnye...

Pada suatu hari yang nyaman di ofis aku, tengah dok lepak2 sembang2 dengan member2 ofis (sambil buat keje aaa), fon aku tetibe je berbunyi. Number entah sape2 laa kan... tak kesah laa, aku angkat je... maka berlakulah perbualan di bawah... suare kat hujung sane tu macam suare budak2 je aaa.

Aku: Hello...
Budak: Hello... pakcik... sape name pakcik...?
Aku: Aaaa... pakcik? Sape pulak ni... sape ni? Nak cakap dengan sape?
Budak: Pakcik... sape name pakcik...? Pakcik salah number ni.
Aku: Wei. Ni sape yang call sape ni? Dah2, ko yang salah number ni.
Budak: Ooo... ok ok... salah number...

Maka habis laa perbualan telefon tersebut. Entah ape laaa masalah budak itu.

Saturday, September 20, 2008

My Firefox Homepage(s)

Homepage-homepage yang dibuat pakai simple HTML saje...


Versi Iron Man


Versi Mini Cooper S

Cool, no? Yang aku paling suke mesti laa versi Iron Man tu, baru je siap tadi. hehehehe. And actually ade lagi satu version, but that one is a hush-hush =P