Tuesday, December 02, 2008

Menanti Kehadiran Suraya

Aku... masih menanti... hahahahaha...
Cepat laaa cepat laaa cepat laaa.
Suraya.
Suraya.
Sexy Suraya.
Oh!

6 comments:

sayut said...

nantilah kamu akan kehadirannya...
aku jua sentiasa menanti movie2 terbaru drmu...huhu

mr dx said...

camne aku nak buat ayat yg ade perkataan "ride" dan "suraya" in it? hohoh

bojol said...

> Sayut:

Teruskanlah penantianmu kerana aku jamin movie2 itu AKAN PASTI mengambil masa yang lama untuk kuhantar. muahahahahaha.

> DX:

Erk. Kamu tidak sepatutnye membuat ayat sebegitu. Tapi kalau untuk Rosnah kamu sendiri, tidak mengapalah. BTW, Rosnahkah name ride-mu? aku serkap jarang aje. muahahahahaha.

mushana udon mustafa said...

ada orang ajak dinner di laman facebook bersama suraya.

post ini patut ade update.

maksutimah said...

wahhhhhh suraya tak mau melawat aku di rumah di kala raya haji... waduuuhhhh memang ko hujan sket pon sayang takut kete basah ke??

bojol said...

> Udon:
Walamak. Update? Wa tengah busy lah. Malam ni akan masuk malam kedua wa tido di ofis. Begitulah berikutnye sampai minggu depan. Wa sangat penat!
Hehehe. Yeah. Dinner itu wajar.

> Maksutimah:
Hehehe. Sori2. Time tu Suraya malu2 lagi nak jalan dalam hujan. Nanti kelihatan makin seksi pulak. Susah laa gitu.
Meh ler KL. Jalan2 Shah Alam.