Monday, February 09, 2009

Satu Lagi

Juga di Putrajaya

Si Azmir yang ambik gambar ini. Tapi kenape tiap2 kali ambik gambar pun mesti ambik dari angle yang menampakkan kecalaran itu? Mungkin kerana kalau ambik dari angle lain, nampak kecalaran lain pulak. Hehehehehe.

6 comments:

zulkarnain said...

y always kt putrajaya...
n y gelapkan no plate? bajet nk keta vvip la no.rahsia..
or kene tgk calar tu baru bole tau sape tuannya? hohoho

Faizul Azmil said...

pegi putrajaya sekali je. and time tu je laa aku ambik gambar kete pun. mase pegi tempat lain tak sempat nak ambik gambar pun. ngehehehe.

untuk soalan kedua, plate aku memang cenggitu la. so bile nampak kete takde plate, kete aku laa tu. kakakakaka.

paranoid sikit, so padam plate number.

mr dx said...

hoho aku nak letak gamba kereta ko dgn number plate skali ahh. keke.

btw kalo takat nak photoshop bekas calar tu bole je..ala2 ko itamkan number plate ko tu la haha..astedsu sungguh

Faizul Azmil said...

padam number plate dengan padam kesan calar tu dua bende yg berbeza.
ngehehehe.

takpe laa. lagipun kesan calar tu banyak kenangan pahit manis. kakakakakaka.

mushana udon mustafa said...

untuk elak orang blackmark kete ko bila nak jual nanti?

si-si-H... dah tak ingat. demn.

Faizul Azmil said...

"untuk elak orang blackmark kete ko bila nak jual nanti?"

macam takde chance nak jual je. hahahaha. sape nak beli pun. gile ape.