Monday, August 03, 2009

ISA

Logik tak kalau orang yang pergi buat perhimpunan haram untuk support ISA, ditahan bawah ISA atas sebab melakukan perhimpunan haram? Mesti menyesal die support kan. Kekekeke.

Aku... tidak menyebelahi mane-mane pihak. Selagi ISA tak ganggu hidup aku, biarlah die ade ke takde ke. Takde kena-mengena dengan aku. Ni mentaliti ape ni? Hahahaha.

7 comments:

dAdDy & mUmMy said...

aku bengang btul dgn org yg wat demons sabtu lepas...cam org xde akal... huh~ wpun aku bukan org yg tersangkut celah2 kesesakan tu...tp aku simpati kt org len yg jd mangsa.... bodoh la diorng ni.... rase nak tembak sorang2... hahahhaha... emo emo emo....

nursarah87 said...

mentaliti sihat la tu jadi in between..haha

Faizul Azmil said...

> Tuyul: lerrr yang kau yang emo apsal? aku yang patut emo. jalan jem huh! grrrrrr!

> Nursarah: haha. betul tu. tapi kalau in between senang jadi lalang. mudah ditiup ke sane sini. oh!

mr dx said...

ahaha affected la tu kan, sangkut kat jalan. keke. Lain kali beli GPS yg bole track down roadblocks etc. Sumimasen unmase arigatou wakatta.

Faizul Azmil said...

GPS? Enggak ada fulusnya bah. Hohohoh.

mr dx said...

Haha ala fon ko kan ber-kapabiliti utk menggunakan GPS. Beli je program Garmin. Baru RM80 kot. Setel. Ustal sungguh.

Faizul Azmil said...

RM80 pun sedang tandus ah. Oh!