Tuesday, September 29, 2009

Ouch!

Sepertimana kau dan mentari...

12 comments:

Myself said...

huaaaaa.....kemek muke kereta ituh huhuhu

Faizul Azmil said...

kasihanilah kereta itu kan... isk isk isk...

nursarah87 said...

kereta ko ke?

Faizul Azmil said...

iyer. keretaku. isk isk isk.

sayu...
hati ini makin sayu...
ooops, itu lagu raya.

maksutimah said...

siannye ko bojol

Faizul Azmil said...

usah dikasihani pemandu tegar. semoga beliau insaf selepas ini.
lepas insaf baru buleh kesian.

dAdDy & mUmMy said...

simpati...xde kate lain... huhUH~~ dah ilang da pesaing kete cantik... uhuhuhuH~~~ xpe2.. smoga suraya akan kembali seperti dulu.....

Faizul Azmil said...

smoga suraya akan kembali seperti dulu.....

Aku harap die kembali lebih unggul dan lebih menawan dari dulu. Buleh laa tukar name dari Suraya jadi Wardina. kekekeke.

ili said...

ade hati nak jadi wardina tu..

ni ape cite ni sampai cenggini jadinye?

dAdDy & mUmMy said...

ceh~ ade ati lagi mau tukar2 name... hahhaa..... xsesuai name wardina... dah sebati kete tu ngan name suraya.. biarla die... kang ko tuka2, die xsuke.. lain plak jadinye.... hehehheh~~~

man said...

awat bro..cite skit asal jd lagu ni..total lost ka?

Faizul Azmil said...

> Nurul: Eh jangan jeles boleh tak? Aku tau laa name kerete kau... Karim? Ramli? Tak ingat sudah.

> Ili: Ape salahnye Wardina... kisah selanjutnya dalam episod akan datang. Hohohoh.

> Man: Uiks, Man mane lak nih. "Total lost" tu maknenye ape? Kerete buleh diselamatkan lagi. Now kat workshop. So tak total lost di situ. Lost control mase driving? Maybe. Fufufu.